stiribucuresti.ro administrare tehnica imobile expertiza in administrarea proprietatilor

Administrare Tehnică Imobile: Expertiza în Administrarea Proprietăților

Administrare Tehnică Imobile este soluția ta completă pentru administrarea tehnică și contabilă a condominiilor. Cu un angajament ferm pentru transparență maximă și un tarif lunar fix, firma noastră se dedică gestionării eficiente a proprietăților tale, asigurându-se că toate nevoile sunt îndeplinite cu profesionalism și promptitudine.

Serviciile Noastre

  • Administrare Financiar-Contabilă: Oferim servicii complete de administrare contabilă, inclusiv încasarea cotelor de întreținere, evidența contabilă și întocmirea listelor de întreținere.
  • Administrare Tehnică: Asigurăm inspecția regulată a proprietății și identificarea problemelor și reparațiilor necesare.
  • Consultanță Juridică: Oferim servicii juridice, inclusiv înființarea asociațiilor de proprietari și recuperarea debitelor.
  • Alte Servicii: Colaborăm cu firme partenere pentru a oferi servicii de cenzorat, curățenie, grădinărit, instalații sanitare și supraveghere video.

De ce să Alegeți Administrare Tehnică Imobile?

  • Transparență și Profesionalism: Ne angajăm să oferim un serviciu transparent și de înaltă calitate.
  • Experiență și Dedicare: Echipa noastră de administratori atestați are experiența necesară pentru a gestiona eficient proprietățile tale.
  • Servicii Complete: De la administrare financiar-contabilă la consultanță juridică, acoperim toate aspectele necesare pentru o administrare eficientă a imobilelor.

Contactați-ne pentru Comenzi și Informații Suplimentare

Alege Administrare Tehnică Imobile pentru a te asigura că proprietatea ta este administrată cu grijă și profesionalism!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informații utile pentru casă și grădină. Transforma-ți spațiul cu sfaturi profesionale! Inspiră-te din cele mai bune soluții!

Află Mai Multe