stiribucuresti.ro auchan lanseaza primul magazin complet automatizat din romania auchan go

Auchan Lansează Primul Magazin Complet Automatizat din România: Auchan GO

Într-o mișcare inovatoare pe piața de retail din România, Auchan introduce Auchan GO, primul magazin complet automatizat din țară. Anunțul a fost făcut în cadrul Conferinței Progresiv – Back to the Future, de către Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing Auchan Retail România, și Teodor Șerban, Director Eficiență și Proiecte Auchan Retail România.

Caracteristici Inovatoare

Auchan GO promite o experiență de cumpărături revoluționară, eliminând nevoia de case de marcat, coșuri de cumpărături și tranzacții cu numerar. Singurele necesități pentru clienți sunt aplicația Auchan și un card bancar înrolat în aplicație. Magazinul, care se va deschide în aprilie 2024 în București, va avea o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați și va oferi peste 1.500 de SKU-uri din 20 de categorii diferite.

Tehnologie de Vârf

Dotat cu peste 70 de camere și 3.000 de senzori, Auchan GO reprezintă digitalizarea completă a unui spațiu fizic de retail. Această tehnologie avansată va permite colectarea de date despre interacțiunea consumatorilor cu fiecare produs, oferind informații valoroase despre comportamentul și preferințele clienților. Aceste date vor facilita luarea deciziilor în timp real și vor îmbunătăți experiența de cumpărături.

Experiența Auchan GO în Alte Țări

Conceptul Auchan GO a fost inițial lansat în Franța și ulterior extins în Polonia, unde a avut succes. Tehnologia din spatele magazinului este furnizată de Trigo, o companie israeliană specializată în soluții pentru o experiență de shopping rapidă și eficientă. Sistemul nu colectează date legate de recunoașterea facială sau biometrică a clienților, asigurând astfel confidențialitatea și protecția datelor personale.

Impactul Pe Piața de Retail

Lansarea Auchan GO în România marchează un moment important în evoluția pieței de retail, aducând în prim-plan importanța tehnologiei și inovației în îmbunătățirea experienței de cumpărături. Acest concept reprezintă un pas către viitorul comerțului, în care digitalizarea și automatizarea joacă roluri cheie.

Concluzie

Auchan GO este un proiect ambițios care promite să redefinească experiența de cumpărături în România, oferind clienților o modalitate rapidă, eficientă și plăcută de a face cumpărături. Cu ajutorul tehnologiei avansate, Auchan se poziționează ca un lider în inovație pe piața de retail din România.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Balustrade din inox de înaltă calitate cu montaj inclus. Adaugă eleganță și durabilitate proiectului tău! Alege balustradele potrivite!

Vezi Produsele