stiribucuresti.ro bt pay ultimele actualizari si functionalitati

BT Pay: Ultimele Actualizări și Funcționalități

BT Pay, aplicația mobilă dezvoltată de Banca Transilvania, continuă să se îmbunătățească, oferind utilizatorilor noi funcționalități și o experiență de utilizare optimizată. Lansată inițial pentru a facilita plățile contactless cu ajutorul telefonului mobil, BT Pay a evoluat pentru a include o gamă largă de servicii bancare digitale.

Actualizările Recente

În iunie 2024, BT Pay a primit o actualizare majoră, ajungând la versiunea 3.2.2. Printre îmbunătățirile aduse se numără:

  1. Interfață Utilizator Optimizată: Aplicația are acum o interfață mai intuitivă și mai ușor de navigat, facilitând accesul rapid la diferite funcționalități.
  2. Funcționalități Extinse de Transfer Bani: Utilizatorii pot trimite și primi bani mult mai simplu, doar pe baza numărului de telefon al beneficiarului. Aceasta adaugă un nivel suplimentar de comoditate pentru tranzacțiile între utilizatori.
  3. Integrarea Ofertele Partenerilor: Utilizatorii primesc în exclusivitate oferte și promoții de la partenerii STAR și BT, direct în aplicație, oferindu-le acces la reduceri și beneficii speciale​.
  4. Istoricul Tranzacțiilor și Gestionarea Cardurilor: Aplicația permite vizualizarea în timp real a istoricului tranzacțiilor pentru toate cardurile BT incluse, inclusiv cardurile de credit. Utilizatorii pot gestiona mai eficient finanțele personale și pot urmări punctele de loialitate STAR acumulate.
  5. Securitate Îmbunătățită: Pentru a asigura protecția datelor utilizatorilor, BT Pay necesită setarea unei metode de securitate pe telefon (PIN, amprentă etc.), ceea ce adaugă un strat suplimentar de securitate în utilizarea aplicației.

Cum Să Utilizezi BT Pay

Pentru a folosi BT Pay, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  1. Înregistrează-te: Introdu numărul de telefon, data nașterii și detaliile cardurilor BT pe care dorești să le incluzi în aplicație.
  2. Setează Securitatea: Asigură-te că ai setat o metodă de securitate pe telefonul tău (PIN, amprentă etc.).
  3. Beneficiază de Funcționalități: După înregistrare, poți începe să efectuezi plăți contactless, să trimiți și să primești bani și să accesezi istoricul tranzacțiilor și ofertele partenerilor.

BT Pay este disponibilă pentru descărcare gratuită pe Google Play și APKMirror, compatibilă cu diverse dispozitive Android, de la Samsung la Huawei și multe altele.

BT Pay continuă să se dezvolte ca o soluție completă de banking mobil, adaptată nevoilor moderne ale utilizatorilor. Actualizările recente aduc îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește interfața, funcționalitățile și securitatea, făcând din BT Pay un instrument esențial pentru gestionarea finanțelor personale în era digitală.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Firme de prestări servicii la un click distanță. Găsește rapid serviciile de care ai nevoie, firme de prestări servicii care te pot ajuta!

Vezi Ofertele