stiribucuresti.ro bucurestenii aleg plajele salbatice pentru nudism pe litoral

Bucureștenii Aleg Plajele Sălbatice pentru Nudism pe Litoral

În fiecare vară, mulți bucureșteni părăsesc aglomerația orașului pentru a se bucura de litoralul românesc. Un număr semnificativ dintre aceștia preferă plajele sălbatice pentru a practica nudismul, căutând libertatea și intimitatea pe care aceste locații le oferă.

Preferințele pentru Plajele Sălbatice

Plajele sălbatice, precum Vadu, Corbu și Gura Portiței, sunt destinații populare printre cei care doresc să se bucure de soare fără constrângeri vestimentare. Aceste plaje oferă un refugiu natural, departe de aglomerația stațiunilor turistice.

1. Plaja Vadu Plaja Vadu este cunoscută pentru atmosfera sa sălbatică și nealterată. Taxa de acces este de aproximativ 5 lei pe zi sau 15 lei pe săptămână. Campingul este o opțiune populară aici, cu mulți turiști alegând să aducă mâncare la pachet și echipamente de camping.

2. Plaja Corbu Plaja Corbu este la fel de populară, oferind un peisaj pitoresc și liniște. Taxele de acces sunt similare cu cele de la Vadu. Cazarea este limitată, majoritatea opțiunilor fiind pensiuni în localitatea Corbu sau în apropiere de Năvodari și Mamaia. Prețurile pentru mâncare sunt accesibile, dar multe persoane aduc provizii pentru a evita aglomerația teraselor.

3. Gura Portiței Gura Portiței, situată la confluența Deltei Dunării cu Marea Neagră, este accesibilă cu barca din Jurilovca, costul biletului fiind de aproximativ 30 lei de persoană. Cazarea variază de la 425 lei la 1100 lei pe noapte, în funcție de sezon și tipul camerei. Satul de vacanță oferă multiple facilități, inclusiv restaurante și activități recreative.

Opinii ale Bucureștenilor

Maria, 33 de ani: „Plaja de la Vadu este locul meu preferat. Este liniștită și mă pot bucura de natură într-un mod complet diferit.”

Andrei, 40 de ani: „Prefer plajele sălbatice pentru că sunt mai curate și mai puțin aglomerate. Practicarea nudismului aici este o experiență eliberatoare.”

Costurile unei Vacanțe pe Plajele Sălbatice

Pentru o vacanță de o săptămână la una dintre aceste plaje sălbatice, un buget estimativ ar include:

  • Cazare: 425-1100 lei/noapte, în funcție de locație și sezon.
  • Mâncare: 50-150 lei/zi, în funcție de preferințe (restaurante locale sau mâncare adusă de acasă).
  • Transport: Variază în funcție de distanță și mijloacele de transport alese. De exemplu, călătoria cu barca la Gura Portiței costă aproximativ 30 lei de persoană pe sens.

Concluzie

Plajele sălbatice de pe litoralul românesc reprezintă o atracție majoră pentru bucureștenii care doresc să evadeze din cotidian și să se bucure de libertate și natură. Fie că este vorba de Vadu, Corbu sau alte locații similare, aceste plaje oferă o experiență unică pentru cei care aleg să le viziteze.

Distribuie acest articol și lasă-ne comentarii cu experiențele tale sau alte plaje pe care le recomanzi!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Găzduire web performantă cu firma Hosterion. Beneficiază de servicii de top pentru afacerea ta! Alege găzduirea web!

Vezi Ofertele