stiribucuresti.ro bucurestiul se modernizeaza sosirea primelor 15 troleibuze solaris

Bucureștiul se Modernizează: Sosirea Primelor 15 Troleibuze Solaris

Bucureștiul se pregătește să întâmpine o schimbare majoră în transportul public, cu sosirea primelor 15 troleibuze Solaris, parte a unui contract ambițios pentru modernizarea flotei de transport.

O Nouă Eră în Transportul Public din Capitală

  1. Sosirea Troleibuzelor: Primele 15 troleibuze Solaris, dintr-un total de 100, sunt așteptate să ajungă în București săptămâna viitoare. Aceste vehicule moderne vor părăsi uzina situată lângă Poznan, Polonia, pe data de 15 ianuarie, marcând un pas important în modernizarea transportului public din capitala României.
  2. Detalii Tehnice Impresionante: Troleibuzele Solaris se remarcă prin caracteristici tehnice avansate, inclusiv autonomie de minim 20 km, podea coborâtă pentru accesibilitate, rampă pentru persoane cu mobilitate redusă, sistem de protecție împotriva plecării cu rampa deschisă, aer condiționat, facilități pentru pasagerii cu mobilitate redusă, sistem de informare audio-video, sistem de numărare a călătorilor și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.
  3. Garanție și Fiabilitate: Fiecare troleibuz beneficiază de o garanție completă de funcționare (FULL WARRANTY) de minimum 300.000 km sau minimum 5 ani, acoperind întreținerea planificată, consumabilele și manopera.
  4. Livrarile Anticipate: Deși contractul prevedea livrarea primului troleibuz după 15 luni și a întregului lot în 22 de luni, producătorul s-a angajat să livreze vehiculele mai devreme. Astfel, primele 15 troleibuze vor fi aduse în București săptămâna viitoare, urmând ca restul să sosească etapizat până în iunie 2024.
  5. Trasee Planificate: Noile troleibuze vor circula pe liniile 62, 70, 73, 74, 76, 93 și 97, contribuind la îmbunătățirea experienței de călătorie pentru locuitorii și vizitatorii capitalei.

Impactul asupra Mediului și Mobilității Urbane

Această inițiativă nu doar că va îmbunătăți experiența de călătorie în București, dar va contribui și la reducerea emisiilor de carbon, aliniindu-se cu obiectivele de sustenabilitate ale orașului. Troleibuzele Solaris reprezintă un pas înainte spre un transport public mai ecologic și mai eficient.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Găzduire web fiabilă și performantă pentru afacerea ta la Cyber Folks. Asigură-ți prezența online cu servicii de top chiar acum!

Vezi Ofertele