stiribucuresti.ro cele mai bune statii itp din bucuresti recomandari si review uri

Cele Mai Bune Stații ITP din București: Recomandări și Review-uri

Menținerea vehiculului într-o stare optimă este crucială în București, un oraș aglomerat unde siguranța rutieră este esențială. Inspecția tehnică periodică (ITP) este obligatorie pentru fiecare șofer. Iată câteva dintre cele mai bune stații ITP din București, împreună cu review-uri de la clienți:

1. AutoMax ITP

⭐⭐⭐⭐⭐ AutoMax ITP este o stație recunoscută pentru eficiența și profesionalismul serviciilor sale. Situată în sectorul 3, oferă inspecții tehnice complete, asigurând standarde înalte de siguranță și emisii.

  • Review: „Servicii excelente și personal prietenos. Proces rapid și fără bătăi de cap.” – Andrei M.

2. ITP 24/7 București

⭐⭐⭐⭐ Pentru cei care au nevoie de flexibilitate, ITP 24/7 București este alegerea perfectă. Localizată în sectorul 4, această stație este deschisă non-stop, oferind inspecții la orice oră.

  • Review: „Foarte convenabil, mai ales pentru cei cu programe încărcate. Recomand cu încredere!” – Maria D.

3. ITP Sector 1 – PAC Service

⭐⭐⭐⭐⭐ PAC Service din Sectorul 1 este cunoscută pentru rigurozitatea inspecțiilor și profesionalismul echipei. Oferă servicii de înaltă calitate pentru a asigura siguranța vehiculelor.

  • Review: „Experiență excelentă! Am fost tratat cu respect și profesionalism. Recomand PAC Service tuturor.” – Bogdan S.

4. ITP Autosoft

⭐⭐⭐⭐ Autosoft, situată în sectorul 5, este o stație modernă cu echipamente de ultimă generație. Clienții laudă rapiditatea și precizia serviciilor oferite.

  • Review: „Totul a decurs foarte repede și fără probleme. Personal amabil și bine pregătit.” – Elena P.

5. ITP Giga Service

⭐⭐⭐⭐⭐ Giga Service, din sectorul 6, oferă servicii ITP complete și consultanță specializată. Este o alegere populară pentru șoferii care doresc să își mențină vehiculul în conformitate cu cerințele legale.

  • Review: „Servicii de top! Am fost foarte mulțumit de întreaga experiență.” – Alexandru T.

6. ITP Nord Auto

⭐⭐⭐⭐ Nord Auto, situată în sectorul 2, oferă inspecții tehnice rapide și eficiente. Stația este bine echipată și personalul este extrem de profesionist.

  • Review: „Am avut o experiență pozitivă. Timp redus de așteptare și servicii de calitate.” – Ioana F.

FAQ – Întrebări frecvente despre Inspecția Tehnică Periodică (ITP)

1. Ce este inspecția tehnică periodică (ITP)?

ITP-ul este o verificare obligatorie a vehiculului pentru a se asigura că acesta îndeplinește standardele de siguranță și emisiile impuse de lege.

2. Cât de des trebuie efectuat ITP-ul?

Frecvența ITP-ului depinde de tipul și vechimea vehiculului. În general, mașinile personale trebuie să treacă prin ITP la fiecare doi ani, în timp ce vehiculele mai vechi de 12 ani trebuie verificate anual.

3. Ce documente sunt necesare pentru ITP?

Pentru a efectua ITP-ul, aveți nevoie de cartea de identitate a vehiculului, certificatul de înmatriculare și asigurarea RCA valabilă.

4. Ce se întâmplă dacă nu trec ITP-ul?

Dacă vehiculul nu trece ITP-ul, proprietarul trebuie să remedieze problemele identificate și să revină pentru o nouă inspecție. Conducerea unui vehicul fără ITP valabil este ilegală și poate atrage amenzi considerabile.

5. Cât durează o inspecție tehnică periodică?

Durata unei inspecții variază, dar în general, un ITP complet durează între 30 și 60 de minute, în funcție de starea vehiculului.


Menținerea vehiculului într-o stare bună este esențială pentru siguranța pe drumuri. Alegerea unei stații ITP de încredere poate face diferența între o inspecție rapidă și eficientă și una stresantă. Distribuiți acest articol și lăsați comentariile voastre mai jos. Împărtășiți experiențele voastre și ajutați-i pe ceilalți să facă cea mai bună alegere!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Găzduire web fiabilă și rapidă cu SiteBunker. Asigură-ți prezența online a afacerii cu servicii de top de găzduire web!

Vezi Ofertele