stiribucuresti.ro ghidul cartierelor din bucuresti de la zonele de lux la cele mai accesibile

Ghidul Cartierelor din București: De la Zonele de Lux la Cele Mai Accesibile

Bucureștiul este un oraș divers și vast, cu multe fațete, oferind locuitorilor săi o gamă largă de opțiuni pentru locuit, de la cartiere rezidențiale de lux până la zone mai accesibile.

Cartiere de Top pentru Siguranță și Confort

  • Aviației: Este unul dintre cele mai sigure și moderne cartiere din București. Apartamentele de trei camere pot ajunge să coste între 165.000 € pentru 65.5 mp și 269.000 € pentru 103 mp, oferind acces rapid la numeroase facilități, cum ar fi centre comerciale și parcuri. Este ideal pentru cei care caută un stil de viață urban, în proximitatea principalelor puncte de interes.
  • Tineretului: Acest cartier este cunoscut pentru parcul său vast și pentru accesul facil la mijloace de transport în comun. Un apartament cu trei camere în această zonă poate costa în jur de 175.000 € pentru 80 mp, oferind un echilibru bun între viața urbană și spații verzi.
  • Titan: Este apreciat pentru Parcul IOR și pentru atmosfera sa liniștită. Cartierul oferă acces bun la servicii și comerciale, fiind o opțiune excelentă pentru familiile cu copii.

Zone cu Reputație Variabilă

Pe lângă cartierele de top, sunt și zone în București percepute ca având o siguranță scăzută sau probleme comunitare, cum ar fi Ferentari. Aceste cartiere pot oferi prețuri mai scăzute, dar este important să se evalueze cu atenție condițiile de viață înainte de a face o investiție.

Prețuri și Opțiuni de Locuit

Prețurile apartamentelor variază semnificativ în funcție de cartier și de tipul de locuință. De exemplu, în Tineretului, prețurile pentru un apartament cu două camere încep de la aproximativ 74.000 € pentru 31 mp și pot ajunge până la 175.000 € pentru 80 mp în zone mai bine cotate ale cartierului.

Pentru cei interesați să investească în zona Aviației, prețurile pot fi mai ridicate, reflectând popularitatea și modernitatea cartierului. Un apartament de lux de trei camere poate costa între 165.000 € și 269.000 €, în funcție de mărime și finisaje.

Concluzie

Alegerea cartierului potrivit în București depinde de multe variabile, inclusiv de buget, nevoi personale și stil de viață dorit. Fie că preferi liniștea și spațiile verzi ale cartierului Titan sau dinamismul și accesul la facilități ale Aviației, capitala oferă opțiuni diverse pentru toate gusturile și bugetele. Este crucial să vizitezi personal zonele de interes pentru a obține o perspectivă autentică înainte de a lua o decizie de cumpărare sau închiriere.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Găzduire web de încredere cu Hostico. Beneficiază de performanță și securitate maximă! Alege găzduirea web de aici!

Vezi Ofertele