stiribucuresti.ro laminor winter wonderland un targ de sarbatori plin de magie si surprize in inima bucurestiului

„Laminor Winter Wonderland”: Un Târg de Sărbători Plin de Magie și Surprize în Inima Bucureștiului

Bucureștiul se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă cu „Laminor Winter Wonderland”, un târg festiv care promite să aducă magia Crăciunului în inima orașului. Intrând în cea de-a treia săptămână, târgul continuă să surprindă vizitatorii cu o serie de evenimente captivante și activități pentru toate vârstele.

Caravana Coca-Cola aduce Spiritul Sărbătorilor

Unul dintre punctele de atracție ale târgului este celebra caravană Coca-Cola, care va sosi în „Laminor Winter Wonderland” pe 18 și 19 decembrie, începând cu ora 17:00. Moș Crăciun va fi prezent în camionul său, gata să facă poze cu copiii, să împartă cadouri și să asculte dorințele celor mici.

Educație Rutieră și Spectacole de Colinde

Pe lângă distracție, târgul oferă și oportunități educative. Duminică, 17 decembrie, între orele 13:00-18:15, Brigada de Poliție Rutieră va invita copiii să viziteze autospecialele din dotare și să învețe noțiuni de educație rutieră. În plus, târgul va găzdui spectacole de colinde, creând o atmosferă de sărbătoare autentică.

Ateliere Creative și Spectacole Tematice

Copiii se pot bucura de ateliere creative unde vor modela baloane, își pot picta chipurile, vor participa la jocuri teatrale sau vor învăța să construiască păpuși. Actorii UNATC vor susține, de asemenea, spectacole tematice cu intrare liberă.

Concerte și Patinoar Gratuit

La scena mare din hala Laminor, vizitatorii se pot bucura de concerte sub genericul „Frozen Beats” și „Flashback 80’s – 90’s – 00’s”, cu bilete disponibile pe LaminorArena.com. În zona outdoor a târgului, este amenajat singurul patinoar gratuit din București, unde cei fără patine pot închiria o pereche.

Accesul la Târg

„Laminor Winter Wonderland” va fi deschis până pe 2 ianuarie 2024, cu un program extins în weekenduri. Accesul în zona târgului se poate face cu metroul, la stația Republica, dar și cu mijloacele de transport în comun. Pentru cei care vin cu mașina, Hala Laminor dispune de o parcare subterană de 1700 de locuri.

Acest târg de sărbători reprezintă locul perfect pentru a experimenta bucuria Crăciunului în București, oferind o combinație ideală de distracție, educație și spirit festiv.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Creare magazin online profesional pentru afaceri. Lansează-ți afacerea online și atinge succesul dorit cu ecommerce premium!

Află Mai Multe