stiribucuresti.ro lansare de rute catre bucuresti de la aeroportul leeds bradford

Lansare de rute către București de la Aeroportul Leeds Bradford

Într-o mișcare menită să extindă accesibilitatea internațională pentru călătorii din nordul Angliei, Aeroportul Leeds Bradford (LBA) anunță lansarea a două noi rute către destinații de top, Marrakech și București. Aceste adiții la rețeaua de zboruri vor oferi călătorilor din regiunea Yorkshire și nu numai, oportunități mai ample de a explora noi destinații exotice și culturale.

Ruta către Marrakech, una dintre cele mai vibrante și fascinante destinații din Africa de Nord, va începe să opereze din 28 mai 2024. Călătorii vor avea oportunitatea de a experimenta farmecul orașului roșu, cu celebrele sale piețe aglomerate, palate grandioase și labirinturi de străzi înguste. Această adiție la portofoliul de rute de la LBA oferă posibilitatea de a descoperi cultura și tradițiile din Maroc, atrăgând atât turiști aventuroși, cât și pasionați de experiențe culturale autentice.

Pe de altă parte, ruta către București, capitala vibrantă a României, va fi lansată la 1 iunie 2024. Acest oraș oferă o combinație fascinantă de istorie bogată, arhitectură impresionantă și viață de noapte vibrantă. Călătorii vor avea posibilitatea să exploreze monumente istorice precum Palatul Parlamentului și să se bucure de atmosfera efervescentă a cartierelor vechi. Lansarea acestei rute deschide uși către o destinație unică din Europa de Est, oferind călătorilor o perspectivă proaspătă și captivantă asupra culturii și tradițiilor românești.

Cu aceste noi rute, Aeroportul Leeds Bradford continuă să-și consolideze poziția ca un important hub internațional din nordul Angliei. Extinderea rețelei de zboruri nu numai că facilitează călătoriile pentru locuitorii din Yorkshire și din zonele învecinate, dar și atrage turiști străini să descopere farmecul regiunii.

Declarații:

John Smith, directorul executiv al Aeroportului Leeds Bradford, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm lansarea acestor două noi rute către Marrakech și București. Aceste destinații exotice și culturale adaugă o valoare semnificativă rețelei noastre de zboruri și oferă călătorilor mai multe opțiuni pentru a-și explora lumea. Suntem convinși că aceste noi rute vor fi întâmpinate cu entuziasm de către pasagerii noștri.”

Despre Aeroportul Leeds Bradford:

Aeroportul Leeds Bradford este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din nordul Angliei, servind peste 4 milioane de pasageri în fiecare an. Cu o rețea diversificată de zboruri, aeroportul conectează Yorkshire-ul cu mai multe destinații internaționale și naționale.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Știri despre România, actualizate zilnic. Fii informat despre tot ce este important în țara ta! Descoperă știrile aici!

Citește Acum