stiribucuresti.ro noua moda din occident devine virala in bucuresti pantaloni cu efect de udat

Noua Modă din Occident Devine Virală în București: Pantaloni cu Efect de Udat

O tendință ciudată din Occident devine populară și în București: jeansii care par udați de urină, creați de compania Wet Pants Denim. Acești pantaloni, disponibili în diverse culori și modele, promit un „look ud, senzație uscată”.

Detalii despre Produs

Pantalonii sunt disponibili în variante de denim albastru, gri și alb, fiecare cu o pată strategică ce imită urina. Fiecare pereche este lucrată manual pentru a asigura confortul utilizatorului, fără disconfortul asociat umezelii reale.

Preț și Disponibilitate

Jeansii se vând online pentru 75 de dolari (aproximativ 353 lei) și sunt livrați în 3-5 zile lucrătoare. Clienții pot trimite proprii pantaloni pentru a fi vopsiți la un preț redus.

Reacții și Controverse

Deși unii consideră moda ofensatoare, creatorul susține că aduce atenție asupra incontinenței urinare. Site-ul companiei include și informații educative despre această afecțiune.

Reacții din Social Media

Produsul a devenit popular pe TikTok, unde utilizatori ca Lauren, cu 48.000 de urmăritori, laudă subtilitatea și calitatea jeansilor.

Concluzie

Noua modă a pantalonilor uzi de urină captează atenția în București, oferind un look neconvențional și discutabil.

Distribuie acest articol și lasă-ți comentariile mai jos pentru a ne împărtăși opinia ta despre această tendință!

@wetpantsdenim Wet Look, Dry Feel #peeyourpantschallenge #fashionhacks #wetlookdryfeel #fypシ ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Idei case și grădini pentru proiectele tale de vis. Realizează-ți visele cu cele mai bune sfaturi! Inspiră-te pentru proiectele tale!

Inspira-te Acum