stiribucuresti.ro o poveste despre dezamagirea intr o multinationala o experienta de munca in bucuresti

O Poveste Despre Dezamăgirea într-o Multinațională: O Experiență de Muncă în București

Un cititor din București ne-a împărtășit recent experiența sa dezamăgitoare de muncă într-o multinațională. La 35 de ani, cu chirie și rate de plătit, acesta are 12 ani de experiență în roluri de inginer de producție, analist de date și inginer de producție. În martie, a schimbat locul de muncă după ce a fost abordat pe LinkedIn pentru o poziție de Production Supervisor la o fabrică nou deschisă care produce sisteme antiincendiu.

Promisiuni și Realități

După discuții și negocieri, a acceptat oferta de muncă cu managerul belgian, sperând că totul va fi promițător. Rolul său includea coordonarea unei echipe de 4 oameni, eficientizarea metodelor de lucru, stabilirea procedurilor de incoming și de calitate, precum și crearea de rapoarte de producție. Acestea erau sarcini pe care se simțea capabil să le îndeplinească fără prea mare stres.

Frustrarea Crește

Pe măsură ce timpul trecea, i-au fost atribuite tot mai multe sarcini care nu țineau de fișa postului, cum ar fi ajutarea colegilor cu diverse activități fizice. Frustrarea sa a crescut, mai ales când i se cereau rapoarte pe care nu avea timp să le finalizeze din cauza noilor responsabilități.

Un Punct de Cotitură

Situația a atins punctul culminant când i s-a cerut să testeze zilnic 20 de țevi de oțel de 6 metri lungime și aproximativ 25-30 kg fiecare. Cititorul a solicitat ajutor pentru manipularea acestor țevi, refuzând pentru prima dată o sarcină din cauza imposibilității de a o îndeplini singur. Aceasta a dus la o discuție cu managerul, în care a subliniat că dacă ar fi știut de la bun început despre necesitatea atâtor activități fizice, nu ar fi acceptat poziția.

Schimbarea Direcției

În urma acestei discuții, cititorul nostru a fost eliberat de contract. Cu toate acestea, nu s-a lăsat descurajat. Având permisele de conducere categoria B și D, el a decis să se reprofileze în transporturi internaționale, urmând să meargă la un interviu pentru un nou loc de muncă în această industrie.

Concluzie

Această poveste evidențiază provocările și dezamăgirile pe care le pot întâmpina angajații în companiile multinaționale. Este un exemplu clar de cum așteptările nu se aliniază întotdeauna cu realitatea și de necesitatea de a rămâne flexibil și deschis la noi oportunități. Cititorul nostru a găsit o nouă direcție și a împărtășit experiența sa pentru a arăta că, deși dezamăgit, nu este înfrânt și își păstrează speranța pentru un viitor mai bun în carieră.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Administrare site eficientă, asigură-ți funcționarea optimă a site-ului tău, beneficiază de servicii de administrare site!

Vezi Ofertele