stiribucuresti.ro penny deschide primul magazin autonom in romania

Penny Deschide Primul Magazin Autonom în România

Pe 29 mai 2024, Penny va deschide primul magazin autonom din România, situat în sectorul 6 din București, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6R. Acesta reprezintă o inovație în domeniul retailului, fiind dotat cu tehnologie de ultimă generație care permite cumpărătorilor să își aleagă produsele fără a le scana manual.

Tehnologie și Funcționalitate

Magazinul este echipat cu un sistem avansat de camere și algoritmi de inteligență artificială care recunosc automat produsele plasate în coș. Aceasta elimină necesitatea scanării individuale a fiecărui produs, simplificând astfel procesul de cumpărături. Dacă un client decide să returneze un produs pe raft, sistemul ajustează automat coșul virtual.

Proces de Plată

Deși tehnologia permite o experiență autonomă de cumpărături, plata se va efectua la o casă specială, fără a necesita utilizarea unei aplicații mobile. Acest aspect combină confortul oferit de tehnologie cu familiaritatea metodelor tradiționale de plată.

Impact și Viitor

Acest proiect pilot face parte dintr-o inițiativă mai amplă a grupului REWE, compania mamă a Penny, de a introduce inovații tehnologice în retail. Dacă se va dovedi un succes, modelul ar putea fi extins și în alte locații din țară, transformând astfel experiența de cumpărături pentru consumatorii români.

Vizitează și Experimentează

Magazinul Penny de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6R este deschis publicului larg și oferă o oportunitate unică de a experimenta viitorul cumpărăturilor autonome. Vizitatorii sunt invitați să exploreze această nouă tehnologie și să se bucure de o experiență de cumpărături mai rapidă și mai eficientă.

Distribuie acest articol și lasă-ne comentariile tale despre această inovație!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Creare site ieftin, rapid și profesionist. Lansează-ți prezența online cu un site web de calitate! Contactează-ne acum!

Vezi Ofertele