stiribucuresti.ro pensiile speciale in romania un circ de lux pe banii publici

Pensiile Speciale în România: Un Circ de Lux pe Banii Publici

Ah, România – țara în care pensionarii speciali sunt mai degrabă niște rock-staruri decât buni cetățeni care s-au retras din viața activă. În timp ce Casa de Pensii se zbate să recalculeze „lefurile”, cineva acolo sus a decis că, de ce nu, să le mărim și mai mult! Vorba aceea, un mic cadou de la stat, cu dedicație și dragoste.

Vorbim despre un număr impresionant de 422.790 de persoane care beneficiază de aceste pensii, potrivit datelor recente. Cei mai mulți sunt persecutați politici sau veterani de război, și, desigur, nu putem uita de artiști sau uniunile de creație, care primesc indemnizații ce mai de care mai „modeste”.

Dar stai, că nu e tot! Aceste pensii nu doar că există, dar sunt gata să fie și recalibrate. Dacă te întrebai cum se pot îmbunătăți lucrurile, ei bine, avem un proiect de lege care spune că „recalcularea se face la cerere”. Da, exact cum ai citit: nu trebuie decât să ceri și voilà, suma crește!

Astfel, să aplaudăm inițiativa de a face din România un paradis fiscal, nu pentru corporații, ci pentru cei care au servit, cântat, luptat sau… au fost pur și simplu la locul potrivit, în momentul potrivit. Până la urmă, când vine vorba de pensii speciale, România chiar știe să trateze „special” pe toată lumea!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Ultimele știri, actualizate non-stop. Rămâi la curent cu tot ce este nou și important! Vizitează-ne și află cele mai recente știri!

Citește Acum