stiribucuresti.ro pepiniera calugareni oaza de frumusete si natura pentru gradina ta

Pepiniera Călugăreni: Oază de Frumusețe și Natură pentru Grădina Ta

Pepiniera Călugăreni este o afacere familială dedicată culturii și comercializării plantelor ornamentale și florilor de grădină. Situată în județul Giurgiu, la doar 20 km de București, pepiniera oferă o gamă largă de plante pentru amenajări spații verzi, instalații de udat prin aspersie și picurare, și inființări de garduri vii.

Produsele Noastre

  • Plante Ornamentale: Oferim o varietate de plante ornamentale, crescute și aclimatizate în condițiile pepinierei noastre.
  • Gard Viu: Avem o selecție bogată de plante pentru imprejmuire cu gard viu, ideale pentru a adăuga intimitate și frumusețe grădinii tale.
  • Amenajări Spații Verzi: Specialiștii noștri sunt pregătiți să te ajute în proiectarea și realizarea spațiilor verzi visate.

De ce să Alegeți Pepiniera Călugăreni?

  • Calitate Garantată: Toate plantele noastre vin cu instrucțiuni simple de îngrijire și acces la experții noștri în plante.
  • Experiență și Pasiune: Suntem o echipă de profesioniști pasionați și dedicați, gata să împărtășim cunoștințele și dragostea pentru natură.
  • Prețuri Accesibile: Oferim plante de calitate la prețuri competitive, asigurând un raport excelent calitate-preț.

Recenzii de la Clienți

Clienții noștri apreciază calitatea plantelor, serviciile ireproșabile și atmosfera plăcută de la pepiniera noastră. Mărturiile lor sunt dovada angajamentului nostru pentru excelență și satisfacția clientului.

Vizitați Pepiniera Noastră

  • Adresă: E85, Călugăreni, Județul Giurgiu
  • Program: Luni-Sâmbătă, 08:00 – 18:00

Contactați-ne pentru Comenzi și Informații Suplimentare

Alegeți Pepiniera Călugăreni pentru a aduce frumusețea naturii în grădina dvs. și pentru a vă bucura de cele mai bune plante!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informații utile despre turism și călătorii. Planifică-ți vacanța cu cele mai bune sfaturi și recomandări! Descoperă destinațiile!

Află Mai Multe