stiribucuresti.ro poli autofest inovatie si tehnologie in inima bucurestiului

POLI AutoFEST: Inovație și Tehnologie în Inima Bucureștiului

Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie POLITEHNICA din Bucureşti se pregătește să găzduiască, în perioada 17-19 mai, cea de-a treia ediție a festivalului POLI AutoFEST. Evenimentul, organizat de Facultatea de Transporturi, promite să transforme campusul universitar într-un veritabil epicentru al inovației auto.

Expoziție Impresionantă

POLI AutoFEST va expune peste 300 de modele de automobile, atrăgând zeci de companii de top care vor prezenta ultimele lor tehnologii și soluții în domeniul auto. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă, în premieră națională, două modele de automobile care vor fi prezentate publicului larg pentru prima dată.

Activități Interactice și Educaționale

Festivalul nu este doar o expoziție, ci și un spațiu de învățare și interacțiune. Participanții vor putea asista la sesiuni captivante de drift, demonstrații tehnice detaliate ale diverselor componente auto și experiențe de condus care implică sistemele ADAS. De asemenea, vor fi disponibile simulatoare de impact, oferind o perspectivă realistă asupra siguranței vehiculelor.

Un Magnet pentru Pasionați

Ediția precedentă a AutoFEST a atras un număr record de vizitatori, peste 100.000, devenind un punct de referință pentru pasionații de toate vârstele din întreaga țară. Acest eveniment se profilează ca o oportunitate excelentă de networking și descoperire a celor mai recente inovații din industria auto.

Concluzie

POLI AutoFEST se anunță a fi un eveniment memorabil pentru comunitatea academică și industria auto, punând Bucureștiul pe harta celor mai importante evenimente de profil din Europa. Este o ocazie unică pentru studenți, profesioniști și entuziaști să exploreze viitorul mobilității.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Știri despre construcții și dezvoltări imobiliare. Află tot ce se întâmplă în domeniul construcțiilor! Vezi știri din construcții și imobiliare!

Citește Acum