stiribucuresti.ro 3

Primăvara Își Face Simțită Prezența în București: Vremea Bună Domnește în Capitală

Bucureștiul se bucură de o schimbare binevenită a vremii, cu Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunțând temperaturi de primăvară pentru sfârșitul acestei săptămâni. După o perioadă cu temperaturi mai scăzute, capitala României va experimenta o încălzire semnificativă, cu maxime ce vor atinge 19-20 de grade Celsius în weekend.

Prognoza Meteo Detaliată pentru Săptămâna 20-25 Februarie

  • Marți, 20 Februarie: Se preconizează o maximă de 11 grade Celsius, cu cer parțial înnorat și vânt moderat. Noaptea, temperaturile vor scădea până la -1 grad Celsius, sub un cer noros.
  • Miercuri, 21 Februarie: Temperatura va crește ușor, ajungând la o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va rămâne parțial înnorat, iar vântul va sufla moderat. Noaptea, minima va fi de 4 grade Celsius, cu cerul înseninându-se.
  • Joi, 22 Februarie: Ziua de joi aduce o maximă de 15 grade Celsius, în ciuda unui cer înnorat și a unui vânt puternic. Temperatura nocturnă va scădea la 2 grade Celsius, cu cerul înseninându-se.

Vineri Vine Primăvara!

  • Vineri, 23 Februarie: Vremea se încălzește considerabil, atingând o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar vântul va sufla moderat. Noaptea, temperaturile vor scădea până la 4 grade Celsius, sub un cer mai mult senin.

Weekend-ul Promite Vreme Superbă

  • Sâmbătă, 24 Februarie: Maxima zilei va atinge 20 de grade Celsius, cu cer predominant însorit. Vântul va sufla slab, iar noaptea, minima va fi de 5 grade Celsius, sub un cer înnorat.
  • Duminică, 25 Februarie: Duminică, temperaturile vor rămâne plăcute, cu o maximă de 19 grade Celsius și soare printre nori. Vântul va sufla moderat, iar noaptea, minima va ajunge la 9 grade Celsius, cu cer noros.

Concluzie

Bucureștenii sunt încurajați să profite de vremea frumoasă și temperaturile de primăvară ce caracterizează acest sfârșit de săptămână. După o perioadă de temperaturi mai scăzute, această încălzire este binevenită, aducând cu ea promisiunea zilelor însorite și a activităților în aer liber. Este un moment excelent pentru a explora orașul și a se bucura de frumusețea primăverii timpurii în capitala României.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Service auto și stație ITP în sectorul 1. Întreținere și reparații rapide și de încredere! Alege cele mai bune servicii auto!

Vezi Serviciile