Publicitate

De ce să alegi Stiribucuresti.ro pentru publicitatea ta?

Stiribucuresti.ro este o platformă de știri dinamică și influentă, cu un public larg și diversificat. Aici găsești o audiență activă, interesată de cele mai recente evenimente și noutăți din București. Publicitatea pe Stiribucuresti.ro îți oferă oportunitatea de a-ți promova afacerea într-un mod eficient și targetat.

Avantajele Publicității pe Stiribucuresti.ro

  1. Expunere Localizată: Targetăm un public specific din București și zonele înconjurătoare, asigurându-te că mesajul tău ajunge exact la cei care contează pentru afacerea ta.
  2. Vizibilitate Mare: Beneficiază de traficul nostru ridicat și de interesul constant al cititorilor noștri pentru știrile locale și naționale.
  3. Formate Flexibile: Oferim o gamă variată de opțiuni publicitare, de la bannere vizuale la articole sponsorizate și publicitate video.
  4. Rapoarte Detaliate: Accesează statistici precise despre performanța campaniilor tale pentru a optimiza și maximiza impactul investiției tale publicitare.

Ofertele Noastre de Publicitate

Anunțuri Display

Anunțurile display sunt amplasate strategic pe paginile noastre cele mai accesate, oferind vizibilitate maximă brandului tău. Poți alege dintre diverse formate și dimensiuni, inclusiv bannere de top, laterale și la finalul articolelor.

Publicitate Video

Captează atenția audienței noastre cu reclame video atrăgătoare. Formatul video este ideal pentru a transmite mesajul tău într-un mod dinamic și memorabil, crescând astfel rata de conversie.

Articole Sponsorizate

Publică articole sponsorizate care prezintă produsele sau serviciile tale în detaliu. Acestea sunt scrise de echipa noastră de jurnaliști și sunt distribuite pe toate canalele noastre de social media pentru a maximiza impactul.

Parteneriate pe Termen Lung

Colaborarea pe termen lung cu Stiribucuresti.ro îți oferă pachete personalizate și suport continuu pentru campaniile tale publicitare. Construim relații durabile pentru a te ajuta să atingi obiectivele de marketing și să crești vizibilitatea brandului tău.

Cum să începi?

Contactează echipa noastră de vânzări pentru a discuta despre opțiunile de publicitate disponibile și pentru a găsi soluția perfectă pentru afacerea ta. Suntem aici să te ajutăm să îți atingi obiectivele de marketing și să îți crești afacerea.

Contactează-ne:

Te așteptăm să colaborăm pentru succesul afacerii tale!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.