stiribucuresti.ro restrictii de circulatie in bucuresti pentru comemorarea revolutiei din 1989

Restricții de Circulație în București pentru Comemorarea Revoluției din 1989

În zilele de 21 și 22 decembrie, Bucureștiul va comemora evenimentele Revoluției din 1989 printr-o serie de evenimente speciale. Cu această ocazie, circulația rutieră va fi restricționată pe mai multe artere importante din capitală, conform anunțului făcut de Societatea de Transport București.

Pe data de 21 decembrie, traficul va fi restricționat pe Calea Șerban Vodă între orele 08:45 – 11:10, pe bd. Nicolae Bălcescu între orele 11:30 – 14:30 și în Piața Romană între orele 13:30 – 14:00. Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a evenimentelor comemorative și pentru a garanta siguranța participanților.

În ziua următoare, 22 decembrie, restricțiile de circulație se vor aplica pe Calea Dorobanților între orele 10:30 – 12:50. Aceste măsuri vor afecta atât traficul auto, cât și circulația mijloacelor de transport în comun.

Societatea de Transport București a anunțat modificări ale traseelor pentru mai multe linii de autobuz și tramvai, pentru a se adapta la aceste restricții. Printre acestea, liniile de tramvai 19 și autobuzele 116, 323, 100, 381 vor funcționa pe trasee modificate. De asemenea, în aceste zile, unele stații de autobuz vor fi suspendate sau relocate.

Cetățenii sunt sfătuiți să ia în considerare aceste modificări și să planifice din timp deplasările în zilele respective. De asemenea, este recomandat să se folosească mijloace alternative de transport, cum ar fi metroul, pentru a evita zonele cu trafic restricționat.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a asigura desfășurarea în siguranță a evenimentelor de comemorare a Revoluției din 1989, un moment crucial în istoria României. În timp ce ne amintim de sacrificiile făcute pentru libertate și democrație, este important să respectăm aceste restricții, care sunt un mic preț de plătit pentru a onora memoria celor care au luptat pentru aceste valori.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Ultimele știri din sudul țării. Fii la curent cu noutățile din zona ta! Descoperă chiar acum cele mai recente știri și informatii!

Citește Acum