stiribucuresti.ro top 10 magazine de calculatoare din bucuresti ghidul complet pentru achizitii tech de calitate

Top 10 Magazine de Calculatoare din București: Ghidul Complet pentru Achiziții Tech de Calitate

Bucureștiul, capitala României, este un adevărat hub tehnologic, oferind o gamă variată de magazine de calculatoare care răspund tuturor nevoilor și bugetelor. Fie că ești în căutarea unui laptop performant, a unui desktop de gaming sau a accesoriilor necesare pentru birou, iată top 10 magazine de calculatoare din București care îți vor satisface toate cerințele tehnologice.

1. eMAG

eMAG este unul dintre cele mai mari și populare magazine online din România, cu o prezență fizică puternică în București. Aici găsești o gamă largă de calculatoare, laptopuri, componente și accesorii, beneficiind de oferte și reduceri frecvente.

2. Altex

Altex este un alt retailer major de electronice, cu multiple locații în București. Magazinul oferă o selecție variată de produse IT, de la computere și laptopuri până la periferice și software. Serviciul de asistență și suport tehnic este unul de încredere.

3. Media Galaxy

Parte a grupului Altex, Media Galaxy se remarcă printr-un portofoliu bogat de produse IT. Cu locații centrale în București, magazinul atrage prin oferte competitive și diversitate în ceea ce privește brandurile disponibile.

4. PC Garage

PC Garage este cunoscut pentru gama sa variată de componente și sisteme de calcul personalizate. Magazinul este preferat de entuziaștii de gaming și profesioniștii IT datorită selecției de produse high-end și opțiunilor de configurare a PC-urilor.

5. Flanco

Flanco este un alt jucător important pe piața de electronice din România, cu magazine amplasate strategic în București. Aici poți găsi o varietate de calculatoare, laptopuri și accesorii la prețuri competitive, plus servicii de finanțare atractive.

6. CEL.ro

CEL.ro oferă o experiență de shopping online excelentă, susținută de un showroom în București unde clienții pot vedea și testa produsele. Magazinul este apreciat pentru prețurile competitive și diversitatea ofertelor.

7. IT Galaxy

IT Galaxy este specializat în produse IT și electronice, oferind o gamă largă de calculatoare, laptopuri și componente. Magazinul este recunoscut pentru serviciul său excelent de suport tehnic și consultanță.

8. evoMAG

evoMAG se distinge prin oferta sa variată de produse IT, incluzând laptopuri, desktopuri, componente și periferice. Magazinul este popular datorită campaniilor de reduceri frecvente și livrărilor rapide.

9. PC Fun

PC Fun este un magazin destinat entuziaștilor de tehnologie și gaming. Oferind o gamă largă de componente și sisteme de calcul personalizate, PC Fun este locul ideal pentru cei care doresc să își construiască propriul PC.

10. Depanero

Depanero, deși cunoscut mai mult pentru serviciile de reparații și întreținere IT, oferă și o selecție de calculatoare și accesorii. Magazinul este de încredere pentru suportul tehnic rapid și eficient pe care îl oferă.

Concluzie

Bucureștiul oferă o varietate impresionantă de opțiuni pentru achiziția de calculatoare și produse IT. Fie că preferi să cumperi online sau să vizitezi un magazin fizic, cele 10 magazine de mai sus sunt printre cele mai bune alegeri pentru a găsi produsele de care ai nevoie. Nu ezita să le vizitezi și să profiți de ofertele speciale disponibile!

Distribuie acest articol și lasă un comentariu cu experiențele tale de cumpărare în aceste magazine!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Servicii de promovare a afacerii tale. Atinge noi clienți și crește-ți afacerea cu ajutorul nostru! Profită de promovare eficientă!

Află Mai Multe