stiribucuresti.ro tramvaiul cofetarie de epoca va circula in bucuresti de ziua copilului

Tramvaiul-Cofetărie de Epocă va Circula în București de Ziua Copilului

De Ziua Copilului, pe 1 iunie 2024, bucureștenii vor avea parte de o surpriză inedită: un tramvai-cofetărie de epocă va circula pe străzile capitalei. Acest eveniment este organizat de STB și va aduce un plus de farmec sărbătorii copiilor.

Detalii Despre Tramvai

Tramvaiul Rathgeber P3.16, cunoscut sub numele de Tramvaiul Cofetărie, va circula pe traseul Depoul Dudești – Șura Mare – Depoul Dudești între orele 10:00 și 16:00. Îmbarcarea și debarcarea se vor face la Depoul Dudești, unde participanții vor putea admira și alte vehicule de epocă, precum și cele mai noi mijloace de transport ale STB.

Activități și Atracții

Evenimentul oferă oportunitatea de a explora istoria transportului public din București într-un mod interactiv și plăcut. Copiii vor avea ocazia să se bucure de o plimbare cu tramvaiul de epocă, transformat într-o cofetărie mobilă, unde vor putea savura dulciuri și băuturi răcoritoare. De asemenea, organizatorii au pregătit diverse surprize și activități tematice pentru a face această zi cât mai specială.

Importanța Evenimentului

Directorul general al STB, Daniel Istrate, a declarat că acest eveniment nu este doar o ocazie de a celebra Ziua Copilului, ci și un prilej de a promova transportul public și istoria acestuia. Evenimentul se adresează atât copiilor, cât și adulților, oferindu-le o experiență educativă și recreativă.

Concluzie

Tramvaiul-cofetărie de epocă este un eveniment special care aduce un omagiu istoriei transportului public din București și oferă o modalitate inedită de a sărbători Ziua Copilului. Organizatorii invită toți bucureștenii să participe la acest eveniment și să se bucure de o zi plină de surprize și activități plăcute.

Distribuiți acest articol și lăsați comentarii pentru a ne spune ce părere aveți despre acest eveniment unic!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Găzduire web de top cu HostRiver. Alege performanța și fiabilitatea pentru site-ul tău! Descoperă cele mai bune oferte!

Vezi Ofertele