stiribucuresti.ro un centru avansat pentru sanatatea orala

Un Centru Avansat pentru Sănătatea Orală

Bucureștiul marchează un progres semnificativ în domeniul sănătății orale prin inaugurarea unui nou spital de stomatologie, rezultatul unei investiții impresionante de 12 milioane de euro. Această realizare reprezintă un pas înainte în oferirea de servicii medicale de specialitate la standarde înalte pentru locuitorii capitalei.

Un Centru Avansat pentru Sănătatea Orală

Noul spital de stomatologie, situat pe Șoseaua Olteniței, este echipat cu 64 de cabinete stomatologice moderne, fiind conceput pentru a răspunde nevoilor complexe ale pacienților. Investiția totală de 60 de milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) subliniază angajamentul autorităților locale și al Companiei Naționale de Investiții pentru îmbunătățirea accesului la servicii medicale de calitate.

Finanțare și Operaționalizare

Proiectul a fost finanțat din bugetul local al sectorului 4 și cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții, demonstrând o colaborare eficientă între diferite niveluri ale administrației. Construcția a fost finalizată anul trecut, iar procesul de operaționalizare este în curs, sub coordonarea Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), care va administra noua unitate.

Deschiderea și Accesul la Servicii

Deschiderea spitalului este anticipată pentru acest an, odată ce toate avizele și autorizațiile necesare vor fi obținute. Această nouă facilitate va oferi acces la tratamente stomatologice avansate pentru locuitorii Bucureștiului, contribuind semnificativ la îmbunătățirea sănătății orale a comunității.

Concluzie

Inaugurarea noului spital de stomatologie în București este un exemplu remarcabil de investiție în sănătatea publică, care va avea un impact pozitiv asupra calității vieții cetățenilor. Prin facilitățile moderne și serviciile specializate, acest centru medical promite să devină un punct de referință în domeniul stomatologiei în România.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Găzduire web de top cu HostRiver. Alege performanța și fiabilitatea pentru site-ul tău! Descoperă cele mai bune oferte!

Vezi Ofertele